+36-30/947-3219  |  info@hiller.hu  |  8000. Székesfehérvár Szent Gellért u. 10.

Blog

Az XGT rendszer

Makita
Az XGT rendszer

Egy új 40 V  |  80V max. vezeték nélküli gépek rendszere.

Az XGT® egy új 40 V-os | 80V-os rendszer dedikált szerszámokkal, akkumulátorokkal és töltőkkel. Az innovatív szerszámkialakítás és a nagyobb teljesítményű akkumulátorok kombinációja valódi megoldást kínál a legmagasabb igényekre az építőiparban, az iparban, a kertészetben és sok más területen is.A Makita XGT® akkumulátor platformot különösen nagy energiaigényű alkalmazásokhoz tervezték.
Az XGT® akkumulátorok maximum 40 V-ot szolgáltatnak, azaz kétszer annyit, mint az LXT® platform 18 V-os akkumulátorai.Annak ellenére, hogy alakjukban és méretükben hasonlóak a 18 V-os LXT® akkumulátorokhoz, az XGT® akkumulátorok új rendszerként különböztetjük meg. Az XGT® sorozat számos olyan alkalmazásban egészíti ki a jól bevált LXT® termékpalettát, amelyek nagy teljesítményt igényelnek, így példátlan függetlenséget tesz lehetővé a helyhez kötött áramforrásoktól.

XGT® – Next Generation Technology

Az új 40V Max XGT® sorozattal a Makita kibővíti kiváló minőségű akkumulátoros szerszámainak kínálatát, így hatékony megoldást kínál azokra a felhasználási területekre is, amelyeket korábban kizárólag váltóáramú gépek uraltak.

Extrém erő

Az XGT® szerszámok maximális teljesítményt nyújtanak a legnagyobb teljesítményigényű munkákhoz is. Az XGT® termékek növekvő választéka erős, tartós, strapabíró és intelligens, vezeték nélküli választást kínál a kemény és megerőltető körülményekhez.

Gyors, kompatibilis töltés

A masszív 40 V Max platformot gyorstöltő rendszer támogatja. A 2,5 Ah-s akkumulátor töltési ideje 28 perc, míg a 4,0 Ah-s akkumulátor teljesen feltölthető 45 perc alatt. Az akkumulátorokat 4 LED-ből álló töltöttségi szint jelzéssel láttuk el, így könnyen megállapítható, mikor válik szükségessé akkumulátoraink töltése. További töltőadapter használata lehetővé teszi az LXT® akkumulátorok töltését is az új XGT® gyorstöltőn

 

Intelligens digitális kommunikáció

Az XGT® szerszámok és akkumulátorok sorozata beépített vezérléssel rendelkezik, amely digitális kommunikációt biztosít az akkumulátor és a szerszám között. Az akkumulátor-technológia és a szerszámok motortechnológiája együttműködik az optimális teljesítmény érdekében. Az XGT® termékcsalád könnyedén átveszi a jelenkor feladatait, de készen áll a jövő munkáihoz való alkalmazkodásra is.

Masszív felépítés

Az XGT® termékeket kifejezetten arra tervezték, hogy rendkívül tartósak legyenek. Akkumulátoraink vízálló háromrétegű házzal és rövidzárlat-gátló szerkezettel rendelkeznek. Az akkumulátorok nagy teherbírású külső burkolattal és cellatartóval is fel vannak szerelve a jobb ütésállóság érdekében. A tartós sínek biztonságosan a helyükön tartják őket az új, nagy teljesítményű termékek használatakor.