+36-30/947-3219  |  info@hiller.hu  |  8000. Székesfehérvár Szent Gellért u. 10.

Blog

Az LXT rendszer

Finibus Bonorum
Az LXT rendszer

 A világ legnagyobb 18 V-os csúszóérintkezős akkumulátor platformja.

CA VILÁG LEGSZÉLESEBB TERMÉKPALETTÁJÚ 18V-OS AKKUMULÁTORRENDSZERE

A Makita elsőként mutatta be a 18 V-os lítium-ion akkumulátoros szerszámokat. Napjainkban a Lithium-ion Xtreme Technology (LXT) rendszer a világ legnagyobb gépválasztékot nyújtó 18 V-os csúszóérintkezős akkumulátorrendszere. A Makita kefe nélküli motorjaival, akkumulátortechnológiájával és továbbfejlesztett kommunikációjával egyidejüleg biztosítja a kiváló energiagazdálkodást, a kiemelkedő megmunkálási sebességet és a hosszú üzemidőt. A minden igényt kielégítő megoldásokkal a felhasználók maximális teljesítményt és hatékonyságot érhetnek el az LXT rendszerrel.

OPTIMÁLIS TELJESÍTMÉNY

MAXIMÁLIS TELJESÍTMÉNY IGÉNYES ALKALMAZÁSOKHOZ

 

Az LXT rendszer előnyei

4 kulcsfontosságú összetevő alkotja az LXT rendszert, amely ezeknek köszönhetően a legfejlettebb, legtartósabb és legmegbízhatóbb 18 V-os termékeket kínálja a piacon. Gyorstölthető LXT akkumulátoraink, Rapid Optimum Charger töltőnk, az iparág vezető kefe nélküli motorjaink és a Star Protection számítógépes vezérlőink együtt alkotják meg az LXT platformot. A Makita Akkumulátoros gépei így páratlan teljesítményt és innovációt kínálnak a motor- és akkumulátortechnológiában, amellyel maguk mögött hagyják a versenytársakat.

LXT lítium-ion akkumulátor

Az akkumulátor állandó teljesítményt és üzemidőt biztosít szélsőséges hőmérsékleten, még télen is (-20°C). A Star Protection számítógépes vezérlőink megvédik akkumulátoraink celláit a túlterhelést, a mélykisülés és a túlmelegedés károsító hatásai ellen.

Rapid Optimum gyorstöltő

A Makita Rapid Optimum gyorstöltő kommunikál az akkumulátor beépített vezérlésével a töltési folyamat során, hogy optimalizálja az akkumulátor élettartamát az áram, a feszültség és a hőmérséklet aktív szabályozásával. A beépített ventilátor keringeti a levegőt az akkumulátoron a töltési folyamat során, hogy lehűtse az akkumulátort a gyorsabb töltési idő érdekében.

Kefe nélküli motor

A Makita kefe nélküli technológiája lehetővé tette a szénkefék mellőzését, így a motor alacsonyabb üzemi hőmérsékleten és hatékonyabban működik a hosszabb élettartam érdekében. Az elektronikusan vezérelt kefe nélküli motor hatékonyan használja fel az energiát, hogy a nyomatékot és a fordulatszámot az alkalmazás változó igényeihez igazíthassa.

Széleskörű kompatibilitás

Az LXT akkumulátor platform több mint 360 Makita termékkel kompatibilis, így ez a világ legszélesebb termékpalettával rendelkező csúszóérintkezős akkumulátor rendszere. Minden igényt kielégítő megoldásokkal a felhasználók maximális teljesítményt és hatékonyságot érhetnek el az LXT rendszerrel.