+36-30/947-3219  |  info@hiller.hu  |  8000. Székesfehérvár Szent Gellért u. 10.

Blog

A CXT rendszer

Finibus Bonorum
A CXT rendszer

A legkompaktabb megoldás nyújtja kiemelkedő kényelemmel és kapacitással.

CXT® – több kényelem és kapacitás CXT®

A „Compact eXtreme Technology” 12V Max kompaktabb megoldást kínál a felhasználóknak nagyobb kényelemmel és nagyobb kapacitással. A csúszóérintkezős lítium-ion akkumulátorok kiemelkedő ergonómiát és kényelmet biztosítanak, és lehetővé teszik akár olyan energiaigényű szerszámok használatát is, mint a fúró-csavarozók, ütvecsavarozók.

A 12V Max CXT® szerszámok hatékony, kefe nélküli motorokkal vannak felszerelve a hosszabb üzemidő, a nagyobb teljesítmény és fordulatszám, valamint a hosszabb szerszámélettartam eléréséhez. A még hosszabb üzemidő érdekében a bővülő 12V Max CXT® platform hatékony, 4,0 Ah-s akkumulátort tartalmaz.


 

PRECÍZ KEZELHETŐSÉG

 

A CXT rendszer előnyei


A 12V max CXT sorozat a nagyteljesítményű és a kompakt gépméret kombinációja. A nagy kapacitású cellákkal ellátott többérintkezős akkumulátorokok hosszú üzemidőt tesznek lehetővé. A 12Vmax CXT lítium-ion csúszóérintkezős akkumulátor, hasonlóan a piacvezető 18v-os Li-Ion akkumulátorhoz, többérintkezős kivezetésekkel rendelkeznek, amelyek extrém vibrációs körülmények között is stabil érintkezést biztosítanak. A csúszóérintkezős akkumulátor könnyen felhelyezhető a szerszámokra és a töltőkészülékekre, magas szerkezeti szilárdsággal, valamint beépített védelemmel rendelkezik, amely megakadályozza a túlterhelést és a túlzott kisütés lehetőségét.

 

 

 

 

Kényelmes

Kefenélküli teljesítmény

Kompakt